Izaberite tapetu i meru koja Vama odgovara!

Klasična tapeta - za izradu koristimo blueback papir čija je pozadina svetlo plava. Površina je mat, glatka i namenjen je za alpliciranje na zidove. Ne koristi se za spoljašnju upotrebu. Postojan je i lako se nanosi lepkom za tapete. Za održavanje se koristi suva ili vrlo malo vlažna krpa.

Samolepljiva folija (PVC) - na svojoj beloj pozadini već sadrži providan, trajan akrilni lepak, a površina folije je mat i idealno glatka. Koristi se za unutrašnju i spoljašnju upotrebu kako zidova tako i svih ostalih idealno ravnih površina. Može se brisati vlažnom krpom.

Reljefna tapeta - za izradu se koristi viskokokvalitetni reljefni papir sa teksturom kože. Tapeta je na papirnoj bazi ispod koje zid normalno ''diše''. Vodootporna je i otporna na habanje. Lako se nanosi lepkom za tapete. Koristi se za unutrašnju i spoljašnju upotrebu i namenjene su za zid.

 

U zavisnosti od veličine tapete i materijala koji odaberete mi pripremamo trake širine od 50 do 127cm. Prilikom postavljanja trake se uklapaju u jednu celinu i čine veliku sliku (mural) na zidu - fototapetu. Štampane su najnovijom UV tehnologijom.