Fototapeta Safari

Prilagodi:
Unesi veličinu :
širina [cm]:
visina [cm]:
Izaberite materijal :
Vaša napomena:
Jedinična cena:
 din
Koliko komada?
Ukupan iznos: 0 din
dodaj

Izaberite tapetu i meru koja Vama odgovara!

Standardna papirna tapeta - 90g/m2 najkvalitetniji blueback papir. Površina je mat, glatka i namenjen je za apliciranje na zidove. Koriste se za unutrašnju upotrebu. Postojan je i lako se nanosi lepkom za tapete. Za održavanje se koristi suva ili vrlo malo vlažna krpa.

Samolepljiva PVC tapeta - 300μ pvc folija od renomiranog proizvođača (Oracal, 3M, Intercoat). Koristi se za unutrašnju i spoljašnju upotrebu kako zidova tako i svih ostalih idealno ravnih površina. Može se brisati vlažnom krpom.

Premium reljefna tapeta - 300g/m2 visokokvalitetni reljefni papir sa teksturom. Tapeta je na papirnoj bazi ispod koje zid normalno ''diše''. Vodootporna je i otporna na habanje. Lako se nanosi lepkom za tapete. Koristi se za unutrašnju i spoljašnju upotrebu i namenjene su za zid.

U zavisnosti od veličine tapete i materijala koji odaberete mi pripremamo trake širine od 50 do 127cm. Prilikom postavljanja trake se uklapaju u jednu celinu i čine veliku sliku (mural) na zidu - fototapetu. Boje koje koristimo prilikom štampe imaju EU sertifikat i bezbedne su za dečije okruženje.
Slični proizvodi: