Uslovi korišćenja

 

Kupovina

Za sve ponuđene proizvode na stranicama postoji prikazana slika i osnovni opis proizvoda. Ovi uslovi regulišu proces naručivanja, plaćanja, dostave i eventualne reklamacije proizvoda koji se prodaju kroz naše internet prodajno mesto.

Proizvodi se naručuju biranjem, korišćenjem stranice „korpa“ i popunjavanjem elektronskog formulara. Naručeni proizvodi se plaćaju platnom karticom, pouzećem (plaćanje prilikom preuzimanja proizvoda od strane kurira kurirske službe), lično ili uplatom preko banke.

Naručeni proizvod isporučujemo u najkraćem mogućem roku. Jednom poslana narudžba može se otkazati isključivo u roku od 24 sata.

Cene na stranicama www.nalepnica.rs važe za sve oblike plaćanja. Vaša trenutna narudžba prikazana je na stranici "KORPA“ (početna stranica u gornjem desnom uglu plavo dugme). Na toj stranici prikazani su detaljni podaci o artiklu, količini i ceni. Promenom količine automatski se menja i ukupna cena.

Naplata

Naručene proizvode kupac će platiti platnim karticama  MasterCard, Maestro i Visa, prema narudžbi. Naplata se vrši u srpskoj valuti, dinarima. Ukoliko ne raspolažete platnom karticom tada možete platiti pouzećem prilikom preuzimanja proizvoda od strane kurira kurirske službe  (za korisnike iz Republike Srbije).

Proces plaćanja  platnom karticom


Klikom na dugme "Naruči" bićete preusmereni  na posebnu zaštićenu stranicu banke, na kojoj treba da unesete tražene podatke (vaše ime, broj kartice, njena važnost itd). Banka će proveriti unete podatke i, ako je sve u redu, transakcija će biti odobrena.  Nalepnica.rs će primiti obaveštenje o uspešnoj transakciji i aktivirati Vašu narudžbu.


VAŽNO: proces plaćanja platnom karticom na internetu nikada se ne izvršava trenutno, za to je potrebno neko vreme, koje može da potraje i više desetina sekundi. NE BUDITE NESTRPLJIVI, nemojte se vraćati na prethodnu stranu klikom na dugme „Back“ u vašem browseru, već UVEK sačekajte odgovor servera!


Po uspešnom plaćanju i aktiviranju usluge bićete prebačeni na stranicu koja vas o tome obaveštava. Istovremeno će na Vašu e-mail adresu biti poslato pismo sa obaveštenjem o transakciji i kupovini. I stranica i e-mail sadrže identifikacioni broj transakcije, koji je vrlo bitan, jer bez njega ne možete reklamirati ni kod nas ni kod banke ako je došlo do problema. Zato OBAVEZNO SAČUVAJTE identifikacioni broj transakcije, bilo tako što ćete odštampati stranicu na kojoj je naznačen, ili tako što ćete trajno sačuvati e-mail u kojem je poslat.

Cene

Cene su izražene sa uračunatim porezom na promet (PDV)

Iznos koji se skida sa vaše platne kartice odgovara ceni artikala koje kupujete. To je standardna cena iz našeg cenovnika, bez ikakvih dodatnih troškova transakcije – njih snosimo mi.

Konverzija

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se kurs Narodne Banke Srbije.  Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.
 

Sigurnost i  zaštita poverljivih podataka o transakciji

Obavezujemo se primjenjivati sve razumne mere sigurnosti u svrhu zaštite interesa korisnika usluga i sprečavanje eventualnih zloupotreba. 
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Napominjemo da  www.nalepnica.rs  ni u jednom trenutku nema pristup ovim podacima, njih dajete samo i isključivo banci,  Banca Intesa ad Beograd.
Kada izvršite naručivanje nalepnica, dobit ćete obaveštenje na ekranu a i putem e-mail-a  da je Vaša narudžba primljena. U e-mail-u ćete dobiti i detaljna uputstva za plaćanje.

 

Zastita privatnosti

U ime Protec Megaprint d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing liste koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Protec Megaprint d.o.o. (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 

Isporuka

Isporuku vršimo na dva načina:

Kuriskom službom Bex za Republiku Srbiju ili za međunardodne isporuke Poštama Srbije.

Cene isporuke su iskazane prilikom naručivanja pod stavkom cena dostave. Rok isporuke je do maksimalnih 10 radnih dana, obično je to 2 do 4 dana. Pakovanje je izvedeno na način da se izbegne bilo kakvo oštećenje prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan pre preuzimanja pošiljku proveriti vizuelno i eventualna vidljiva oštećenja prijaviti, te eventualno odbiti primiti oštećenu pošiljku.

 

Reklamacije

Protec Megaprint d.o.o. jamči da su svi proizvodi kupljeni na našem web shopu ispravni. Slike proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno isporučivi. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora na Vašem računaru, razlike u percepciji boje proizvoda od strane ljudskog oka i sl., ne možemo jamčiti potpunu usklađenost boja naših proizvoda sa bojama kako ih Vi vidite na ekranu svog monitora. U takvim slučajevima reklamacija nije opravdana. Pravo na ostvarenje jemstva kupac gubi i u slučaju neovlašćene dorade proizvoda. Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom molimo Vas da nas informišete o tome. Ukoliko je reklamacija opravdana, kontaktirajte nas najkasnije 7 dana od dana prijema proizvoda, kako bismo se dogovorili oko zamene oštećenog proizvoda ili povrata novca.  Pravo kupca da vrati proizvod je u sledećim slučajevima:

  • dostava proizvoda koji nisu naručeni.

  • dostava proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje je posledica loše manipulacije prilikom pakovanja.

Da bi se ostvarilo pravo na jemstvo potrebno je da uz proizvod sa greškom priložite identifikacioni broj transakcije koji ste dobili u e-mail-u prilikom naručivanja. Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno upakovane u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije nepropisno zapakovane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljaocu o njegovom trošku.

 

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja Protec Megaprint d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC ili Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

 

Ostali uslovi prodaje

Za narudžbu proizvoda, osobe moraju biti starije od 18 godina. Uslovi prodaje se mogu promeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uslovima važećim u trenutku potvrđivanja narudžbe.

 

PRAVNE ODREDBE

Korišćenje stranica www.nalepnica.rs

Korišćenjem usluga naših web stranica Vi prihvatate uslove korišćenja. Ako niste saglasni sa uslovima korišćenja nemojte koristiti ove stranice. Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi preduzeće Protec Megaprint d.o.o., Maksima Gorkog 23, 24000 Subotica,  Republika Srbija,  te služe kao elektronsko prodajno mjesto  -  web shop. Protec Megaprint d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale upotrebom informacija sa ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namene.

Autorska Prava

Autorska prava su u celosti zadržana. Celokupan sadržaj i formati na stranicama www.nalepnica.rs su vlasništvo preduzeća Protec Megaprint d.o.o. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ukoliko nije u lične svrhe, ne sme se bez našeg dopuštenja koristiti, niti dalje ustupati trećim licima.

 

Kontakt

Naziv firme: Protec Megaprint d.o.o.
Adresa sedišta: 24000 Subotica, Maksima Gorkog 23, Srbija
Telefon: +381 24 553 623
Fax: +381 24 553 623
e-mail: nalepnica.rs@gmail.com
Matični broj: 20325852
PIB: 105149525
Šifra delatnosti:22220