Uslovi korišćenja sajta

 

Kupovina

 

Za sve ponuđene proizvode na stranicama postoji prikazana slika i osnovni opis proizvoda. Ovi uslovi regulišu proces naručivanja, plaćanja, dostave i eventualne reklamacije proizvoda koji se prodaju kroz naše internet prodajno mjesto.

Proizvodi se naručuju biranjem, korišćenjem stranice „korpa“ i popunjavanjem elektronskog formulara. Naručeni proizvodi se plaćaju kreditnom karticom, pouzećem (plaćanje prilikom preuzimanja proizvoda od strane kurira kurirske službe) ili uplatom preko banke.

Naručeni proizvod isporučujemo u najkraćem mogućem roku. Jednom poslana narudžba može se otkazati isključivo u roku od 24 sata.

Cene na stranicama www.nalepnica.rs važe za sve oblike plaćanja. Vaša trenutna narudžba prikazana je na stranici "KORPA“(početna stranica gore desno zeleno dugme korpa). Na toj stranici prikazani su detaljni podatci o artiklu, količini i ceni. Promenom količine automatski se menja i ukupna cena.

 

Naplata

 

Naručene proizvode kupac će platiti kreditnim karticama  MasterCard, Maestro i Visa, prema narudžbi. Naplata se vrši u srpskoj valuti, dinarima. Ukoliko ne raspolažete kreditnom karticom tada možete  platiti pouzećem prilikom preuzimanja proizvoda od strane kurira kurirske službe  ili uplatom preko banke IBAN (za korisnike van teritorije Republike Srbije) u skladu s ponudom prema kojoj se uplata vrši.

 

Proces plaćanja  kreditnom  karticom


Klikom na dugme "Naruči" bićete preusmereni  na posebnu zaštićenu stranicu banke, na kojoj treba da unesete tražene podatke (vaše ime, broj kartice, njena važnost itd). Banka će proveriti unete podatke i, ako je sve u redu, transakcija će biti odobrena.  Nalepnica.rs će primiti obaveštenje o uspešnoj transakciji i aktivirati Vašu narudžbu.


VAŽNO: proces plaćanja kreditnom karticom na internetu nikada se ne izvršava trenutno, za to je potrebno neko vreme, koje može da potraje i više desetina sekundi. NE BUDITE NESTRPLJIVI, nemojte se vraćati na prethodnu stranu klikom na dugme „Back“ u vašem browseru, već UVEK sačekajte odgovor servera!


Po uspešnom plaćanju i aktiviranju usluge bićete prebačeni na stranicu koja vas o tome obaveštava. Istovremeno će na Vašu e-mail adresu biti poslato pismo sa obaveštenjem o transakciji i kupovini. I stranica i e-mail sadrže identifikacioni broj transakcije, koji je vrlo bitan, jer bez njega ne možete reklamirati ni kod nas ni kod banke ako je došlo do problema. Zato OBAVEZNO SAČUVAJTE identifikacioni broj transakcije, bilo tako što ćete odštampati stranicu na kojoj je naznačen, ili tako što ćete trajno sačuvati e-mail u kojem je poslat.

 

Cene

 

Cene su izražene sa uračunatim porezom na promet (PDV)

Iznos koji se skida sa vaše kreditne kartice odgovara ceni artikala koje kupujete. To je standardna cena iz našeg Cenovnika,  bez  ikakvih dodatnih troškova transakcije – njih snosimo mi.

 

Sigurnost

 

Obavezujemo se primjenjivati sve razumne mere sigurnosti u svrhu zaštite interesa korisnika usluga i sprečavanje eventualnih zloupotreba. Transakcije plaćanja kreditnim/debitnim karticama obavljaju se zaštićenim protokolom SSL uz upotrebu 128-bitne enkripcije, što se u svetu smatra sigurnim načinom obavljanja novčanih transakcija. Protec megaprint d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zloupotrebe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posledica tehničko-sigurnosnog propusta sistema web trgovine. Sve podatke vezane za vašu kreditnu karticu dajete na stranici banke, koja je zaštićena i stoga potpuno bezbedna. Napominjemo da  www.nalepnica.rs  ni u jednom trenutku nema pristup ovim podacima, njih dajete samo i isključivo banci,  Banca Intesa Beograd.
 

Kada izvršite naručivanje nalepnica, dobit ćete obaveštenje na ekranu a i putem e-mail-a  da je Vaša narudžba primljena. U e-mail-u ćete dobiti i detaljna uputstva za plaćanje.

 

Isporuka

 

Isporuku vršimo na dva načina:

Kuriskom službom D Express za Republiku Srbiju ili za međunardodne isporuke Poštama Srbije.

 

Cena isporuke su iskazane prilikom naručivanja pod stavkom cena dostave. Rok isporuke je do maksimalni 10 radnih dana, obično je to 3 do 4 dana. Pakovanje je izvedeno na način da se izbegne bilo kakvo oštećenje prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku proveriti vizuelno i eventualna vidljiva oštećenja prijaviti te eventualno odbiti primiti oštećenu pošiljku.

 

Reklamacije

 

Protec megaprint d.o.o. garantuje da su svi proizvodi kupljeni na našem web shopu ispravni. Slike proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno isporučivi. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora na Vašem računaru, razlike u percepciji boje proizvoda od strane ljudskog oka i sl., ne možemo garantovati potpunu usklađenost boja naših proizvoda sa bojama kako ih Vi vidite na ekranu svog monitora. U takvim slučajevima reklamacija nije opravdana. Pravo na ostvarenje jemstva kupac gubi i u slučaju neovlaštene dorade proizvoda. Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom molimo Vas da nas informišete o tome. Ukoliko je reklamacija opravdana, kontaktirajte nas najkasnije 7 dana od dana prijema proizvoda, kako bismo se dogovorili oko zamene oštećenog proizvoda ili povrata novca.  Kupčevo je pravo da vrati proizvod u sledećim slučajevima:

 

  • dostava proizvoda koji nisu naručeni.
  • dostava proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje je posledica loše manipulacije prilikom pakovanja.

 

Da bi se ostvarilo pravo na jemstvo potrebno je da uz proizvod sa greškom priložite iidentifikacioni broj transakcije koji ste dobili u e-mail-u prilikom naručivanja. Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno upakovane u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije nepropisno zapakovane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljaocu o njegovom trošku.

 

Ostali uslovi prodaje

 

Za narudžbu proizvoda, osobe moraju biti starije od 18 godina. Uslovi prodaje se mogu promeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uslovima važećim u trenutku potvrđivanja narudžbe.

 

PRAVNE ODREDBE

 

Korištenje stranica www.nalepnica.rs

 

Korišćenjem usluga naših web stranica Vi prihvaćate uslove korišćenja. Ako niste saglasni s uslovima korišćenja nemojte koristiti ove stranice. Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi preduzeće Protec megaprint d.o.o., Maksima Gorkog 23, 24000 Subotica,  Republika Srbija,  te služe kao elektronsko prodajno mjesto  -  web shop. Protec megaprint d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale upotrebom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namene.

 

Autorska Prava

 

Autorska prava su u celosti zadržana. Celokupan sadržaj i formati na stranicama www.nalepnica.rs su vlasništvo preduzeća Protec megaprint d.o.o. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ukoliko nije u lične svrhe, ne sme se bez našeg dopuštenja koristiti, niti dalje ustupati trećim licima.


Ostala uputstva: Uputstvo za kupovinu | Uputstvo za lepljenje | Uputstvo za registrovanje