Custom Stickers & Canvas

Pošaljite bilo koju Fotografiju - Vašu, Vaše familije, ili pak sliku koju ste našli na internetu i koju biste voleli da imate kao nalepnicu ili kao slikarsko platno, i mi ćemo Vam u zavisnosti od veličine i vrste koju želite, proslediti cenu na Vaš mail.

Od Vaše poslate Fotografije u prilici smo da Vam ponudimo izradu nalepnice sa i bez pozadine kao i izradu slike na slikarskom platnu (Canvas). 

Idealan poklon za svaku priliku!

Fotografije na platnu su hit u svetu. Prikladne su za brzo i povoljno likovno opremanje hotelskih hodnika, predvorja i soba, uređenje kafića i restorana, frizerskih i kozmetičkih salona, ličnog poslovnog i kućnog prostora - kao slike za stan ili kao originalan poklon.

Fotografije sa Vašeg digitalnog aparata, ili memorijske kartice, prenošenjem na platno dobijaju novu dimenziju - postaje jedinstvena slika, sa lepom oblom, glatkom, teksturom, i po sličnosti odgovara originalnom umetničkom delu rađenom tehnikom ulje na platnu. Možete da poručite jednu sliku na platnu ili pak da napravite seriju slika na platnu.

Prenesite Vašu omiljenu fotografiju ili digitalni visual na slikarsko platno.

Ukoliko ste ovekovečili neki tenutak sa rođendana, venčanja, ili slično... kreirajte jedinstvenu fotografija na platnu. Ulepšajte dom voljene osobe Vašim originanim poklonom. Pretvorite fotografiju Vašeg deteta u originalno umetničko delo i dekorišite bilo koji zid u Vašem stanu. Odštampano platno se postavlja na standardni drveni blind ram, tako da sliku možete odmah da izložite u bilo kom prostoru.

Slike mogu da se odštampaju  u punom koloru, crno - bele,  ili u jednom tonu (npr. sepia).

Sliku možete da izložite sa ili bez rama. Zahvaljujući blind ramu  i oslikanim ivicama, dodatno uramljivanje nije neophodno. U koliko se ipak odlučite za uramljenu varijantu, posetite bilo koji studio za uramljivanje  slika  i odaberite ram po želji  za Vašu sliku.

Ovako izrađene slike predstavljaju izuzetno originalan poklon i sjajan način dekoracije prostora.

KVALITET SLIKA - naša preporuka:

Digitalna fotografija

-Kvalitet štampe na platnu prvenstveno zavisi od rezolucije digitalne fotografije. Najbolje rezultati postižu se fotografijama visokih rezolucija, većih od 3000 px i 2 MB. Za odlične rezultate dovoljne su fotografije koje imaju rezoluciju 1600x1200 px i prosečno 600 Kb ili 0,6 MB. Minimalna rezolucija za zadovoljavajuće rezultate je 600x600 px i 400 Kb. Preporučeni formati fajla su JPEG ili TIFF.

Skenirane fotografije

-Ukoliko klasičnu fotografiju želite da prenesete na platno, prvo je morate skenirati u rezoluciji od 150 dpi za dobre rezultate, ili u rezoluciji od 300 dpi za odlične foto otiske i profesionalnu štampu. Preporučujemo da fajl bude u JPEG formatu, zato što JPEG slike mogu da sadrže informacije o širokom spektru boja i nijansi i lakše su za slanje preko interneta.

Za dodatne informacije obratite nam se na nalepnica.rs@gmail.com. ili pozovite na telefon 024/670-830
 
Maksimalna veličina slike za slanje na naš server je 15 MB.

Ako slika prelazi dozvoljenu veličinu možete je smanjiti u nekom od programa za obradu slika.

Vreme potrebno da se slika pošalje na naš server iskljucivo zavisi od Vaše internet konekcije.

Podržani formati su: JPG, PNG, PDF, TIFF, AI, EPS, CDR.

Ako šaljete vektorske fajlove, fontove prebacite u krive (eng. curves).

Kvalitet štampe zavisi od kvaliteta slike koju nam pošaljete!

 
 


Name
Address
Postal code, city
Telephone
e-mail:
 Your comment

(please enter desired size and quantity here):
 Your image file: